Webb

Ditt ansikte utåt.

Att synas på nätet är viktigt. Efter det personliga mötet är förmodligen din hemsida den viktigaste kommunikationskanalen. Det är ofta här som en potentiell kund konfronteras med ditt företag för första gången. Det är här du ger det första viktiga intrycket. Och det är nu du har chansen att ostörd förmedla dina budskap.

Det gäller alltså inte bara att finnas på nätet, utan också att synas på rätt sätt. En professionell webbplats har en struktur, layout och text som tillsammans ger rätt signal till dina kunder. Håller du den uppdaterad och alltid aktuell förstärks signalen.

Vi strukturerar och designar din nya hemsida, eller gör om din gamla. Och vi håller den uppdaterad. Vi ordnar din domän, ditt webbhotell och dina e-postadresser.

Vi har flera års erfarenhet av att bygga webbplatser, allt ifrån små företag och föreningar till större företag och organisationer. Om ni är intresserade så får ni gärna kontakta oss så att vi kan träffas och prata igenom era behov. Vi håller konkurrenskraftigt låga priser, utan några obehagliga överraskningar, och lättarbetade system för att ni enkelt ska kunna uppdatera och lägga till information själva. Självklart tillhandahåller vi även tjänster för att uppdatera webbplatser om ni inte vill sköta det själva.

Låter det dyrt? Inte hos oss! Jämför gärna själv.

Comments are closed.